Edzések

Rehab+ training

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik éppen most épülnek fel egy sérülésből, de szeretnének visszatérni a mozgáshoz, viszont a sérülésük miatt speciális gyakorlatokra van szükségük.

Mit kell tudni az edzésről?

A Rehab+ edzésünk nem gyógytorna, hanem egy csoportos edzés. Egy olyan edzés, ahol van alkalmad arra, hogy elfáradj, átmozgasd minden porcikádat, de az edzés bizonyos részein kifejezetten olyan gyakorlatokat végzel szakmai felügyelet mellett, amelyek a problémás területekre koncentrálnak, elősegítik, hogy a tested vissza tudjon szokni a mozgáshoz. Ennek a komplex edzésfelépítésnek köszönhetően a sporthoz való visszatérés folyamata zökkenőmentesebb lehet, hiszen a megfelelő terhelést megkapod, de mindezt a számodra megfelelő gyakorlatokon keresztül.

A Rehab+ csoportos edzések esetében külön időpontot találsz a felsőtest sérüléseire vonatkozóan (könyök, váll), és külön időpontokat az altesti sérülésekre (csípő, térd).

Felsőtest (könyök, váll)
Időpontok: hétfő 7:30, 17:00; szerda 7:30, 17:00
Altest (térd, csípő)
Időpontok: hétfő 8:30, 18:00; szerda 8:30, 18:00
Vegyes
Időpontok: péntek 18:00

A Rehab+ tréning speciális igényeket szolgál, így a belépő mellett egy felnőtt kiegészítő jegy megvásárlásával vehető igénybe.

További Edzések

Rehab+ training

Gyerekeknek szóló edzések

Wrestling

Személyi edzés

Box (ökölvívás)

MMA

Női Box

Brazil Jiu-Jitsu

Thai Box (Muay Thai)

Savate

Légiós edzés (funkc. edzés)