Hírek

Indul a nyár a Beast Arena-ban!

JÚNIUS 4-től számos újdonsággal várunk Titeket a Beast Arena-ban!

A nyarat szeretnénk úgy kezdeni, hogy a kicsiknek, a nagyoknak és a családosoknak is kedvezünk, hogy a mozgás ne csak kivételes elfoglaltság legyen, hanem közös program is.

BIRKÓZÁS gyerekeknek is!

Várunk minden 6-12 éves kisfiút és kislányt, akik szeretnének játékos formában megismerkedni a birkózás alapjaival, akik szeretnék egy tapasztalt edzővel egy remek közösségben gyakorolni a birkózó fogásokat, és szeretnének magabiztossá válni ebben a sportágban. A birkózás az egyik legösszetettebb mozgásokat tartalmazó sportág, amely nemcsak a testre, izomzatra és annak kornak megfelelő fejlődésére van jó hatással, hanem olyan képességeket, készségeket is fejleszt, mint az egyensúlyérzék, mozgáskoordináció.

A részletekért olvasd el az edzés részletesebb leírását itt!

gyerek birkózás birkózó edzés gyerekeknek budapest

Képességfejlesztő edzés gyerekeknek!

A birkózás mellett helyet kap az órarendben egy képességfejlesztő edzés is, ahol olyan alapvető, komplex mozgásformákat gyakorolnak a gyerekek, amelyek segítenek nekik megfelelően koordinálni a testüket, amely növeli a test-tudatosságukat, amely segít nekik az egyensúlyérzékük fejlesztésében, és ahol játékos formában tudják fejleszteni az alapvető készségeiket, képességeiket.

Ide várunk szeretettel minden olyan 6 és 14 év közötti kisfiút és kislányt, akik szeretnének ügyesedni, mindezt úgy, hogy közben barátokat szereznek, egy közösség részévé válnak és megszeretik a mozgást.

Beast Pair Power – erőnléti edzés pároknak!

A Beast Power Pair nem rugaszkodik el a Beast training-ek világától – erő-állóképességi edzés, ahol az edzés fő részét a párokban végzett gyakorlatok teszik ki. Itt nemcsak a testeteket tudjátok közösen fejleszteni, de a közösen végzett gyakorlatoknak köszönhetően a harmóniát is könnyebben megtalálhatjátok és megőrizhetitek, valamint a közös edzés biztosan élmény lesz mindkettőtöknek. Jobban megismeritek egymást, így az edzést minőségi idő keretében végzitek.

A Beast Pair Power ezdés páros jeggyel vehető igénybe, amely 3000 Ft egy párnak / alkalom.

Bejentkezés szükséges: [email protected]

A Beast training-ekről bővebben itt olvashatsz.

Senior Wrestling (veterán birkózás)

Várunk szeretettel minden olyan nagy tapasztalattal bíró volt birkózót, akik már abbahagyták a profi birkózást, és csak ritkábban jutnak le edzeni, de szeretnének egy kicsit nosztalgiázni, jól érezni magukat a régi sporttársakkal, feleleveníteni az emlékeket és sztorikat, nevetni, beszélgetni, edzeni és fiatalon tartani magukat a mozgás által.

Családi kedvezmények – kísérő jegy

Abban az esetben, amennyiben a gyerekeknek egy gyerek edzésre napijegyet váltasz, aznapra egy gyerek mellé a kísérőnek is kedvezményes napijegy árat biztosítunk, ebben az esetben a felnőtt napijegy ára 2000 Ft helyett 1500 Ft, vagyis a kísérő jegy esetében 500 Ft kedvezményt biztosítunk.

Kísérő jegyet csak a gyerekek közeli hozzátartozói (szülők, testvér) vehetnek igénybe.

 

További Tartalmak