Edző

Patkó Péter

“A súlyzók irányába 2008-ban a kettlebell indított el, pár hónap edzés után elhatároztam, hogy ez zseniális, és tanítani akarom. A 2009-es RKC instruktori vizsga után hobbiból tartottam kettlebell edzéseket, de sokaknak tetszett, amit tapasztaltak, így egy idő után már komolyabban rászántam magam az oktatásra.
A másik nagy élmény egy kétnapos Tacfit edzőtábor volt Caprin. Máig sem tudom, miért jelentkeztem rá, semmit nem tudtam a Tacfitről. Három nap tömény élmény: a nápolyi pizza, a fényűzés Caprin, a brutál edzések a tengertől 5 méterre, az újszerű, kivitelezhetetlenül nehéznek látszó mozdulatok. Ez lett a második szerelem.
Capri után clubbell instruktori vizsgát tettem (másodjára, az elsőn nagy volt az arcom, hiszen láttam én már vasat…), és azóta a légiós tréning másik alappillére a clubbell.
A rendszer azóta is fejlődik, de a keret adott: a specifikus bemelegítés, ami az edzés fő részében szereplő technikáktól függ, a fő rész súlyzós és saját testsúlyos technikái, és a levezetés jógagyakorlatai, amiket szintén a fő rész határoz meg.
Ettől lesznek a légiós tréning edzések hatékonyak, egészségesek, de mindig az edzettségi szintednek megfelelően pusztítóak!”

További edzőink