Edzések

Thai Box (Muay Thai)

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnének egy nagy hagyományokkal rendelkező harcművészetet elsajátítani, amelyben mind a kéz, mind a láb használatban van.

Mit kell tudni az edzésről?

A thai boksz, vagy más néven muaj thai Thaiföldről származó pusztakezes harcművészet, amelyet ma már adott szabályrendszer alapján gyakorolnak.

A thai boksz edzéseken a sportoló nemcsak a végtagjait – az ökleit és a lábfejét -, hanem a könyökét és a térdét is használhatja, ezért is szokták a „nyolc végtag tudományának” is nevezni.

A thai boksz edzéseken különböző ütéseket, rúgógyakorlatokat tanulunk, valamint reflexet, koncentrációs kézséget és időzítést egyaránt fejlesztjük különböző irányított gyakoratokon keresztül. A rúgásokat és ütéseket zsákokon, párnákon gyakoroljuk az edzések során.

Az első edzésre való csatlakozáshoz nincs szükség különleges felszerelésre, viszont a későbbiekre vonatkozóan érdemes az edzővel megbeszélni, hogy milyen védőfelszerelés beszerzése ajánlott, hogy az edzéseken is elkerüljétek a sérüléseket.

A test megfelelő teljesítménye érdekében fontos, hogy a szervezet megkapja, amire szükgsége van, így érdemes az edzés előtt megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot magadhoz venni étel vagy ital formájában. Amennyiben nincs ötleted mi lehetne a megfelelő számodra, a teremben ebben is segítünk.

Edzés időpontokról szóló információt az Órarend menüpont alatt találsz.

 

További Edzések

Személyi edzés

Box (ökölvívás)

BEAST tréning (funkcionális edzés)

MMA

Női Box

Amazon tréning (funkcionális edzés)

Brazil Jiu-Jitsu

Thai Box (Muay Thai)

Kick-box

Savate

Légiós edzés (funkc. edzés)