Edzések

Savate

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretik az intenzív mozgást, a kombinált mozgásformák és küzdési technikák elsajátítását egy kéz és lábmunkát kombináló sportágban.

Mit kell tudni az edzésről?

Európában is létrejött számos harcművészet, Ilyen a Savate, vagyis a francia boksz is. Francia boksz edzéseinken elsajátíthatod ennek a sportágnak az alapjait, illetve amennyiben szeretnéd tudni, hogy milyen másokkal küzdeni, kipróbálhatod azt is.

A francia boksz a boksz elemeit ötvözi a lábmunkával, az egyes rúgási technikákkal. Látványra hasonlít a kick bokszhoz, de szabályrendszerben és bizonyos elemekben eltér, kicsit más mozgásokat, technikákat alkalmaz.

Edzéseinken mind a technika, mind a sikeres küzdelem titkainak elsajátítására fókuszálunk, az edzések ennek megfelelően épülnek fel.

Az edzésre való csatlakozáshoz nincs szükséged előképzettségre, akár kezdő vagy, akár haladó, szívesen látunk. Nem kell mást tenned, mint edzőruhában megjelenni időben az edzés előtt.

Ha még csak most próbálod ki az edzést, akkor egy kesztyűre van szükséged, ami lehet a sajátod vagy bérelhetsz is a recepciónál. Ha megtetszett és rendszeresen visszatérnél, akkor érdemes beszerezni egy fogvédőt is, illetve később az edzővel egyeztetni, hogy más védőfelszerelés mennyire ajánlott.

Az edzések nők és férfiak számára egyaránt elérhető, valamint gyerekek számára is biztosítunk külön edzést.

 

Edzés időpontokról szóló információt az Órarend menüpont alatt találsz.

 

További Edzések

Gyerekeknek szóló edzések

Wrestling

Személyi edzés

Box (ökölvívás)

MMA

Női Box

Brazil Jiu-Jitsu

Thai Box (Muay Thai)

Savate

Légiós edzés (funkc. edzés)