Edzések

Női Box

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a lányoknak, nőknek, akik szeretnék egy közdősporton keresztül teljesen átmozgatni magukat, elsajátítani a boksz alapjait, vagy akár kipróbálni ezt az edzésformát, de nem szeretnének férfiakkal küzdeni az edzések folyamán.

Mit kell tudni az edzésről?

A bokszhoz hasonlóan, ezen az edzésen is teljesen átmozgatjuk a testet illetve el tudod sajátítani a boksz alapjait, viszont mindezt úgy kialakítva, hogy a női szervezetnek, mozgáskultúrának és igényeknek is megfeleljen.

Az edzéshez való csatlakozáshoz nincs szükséges előzetes boksz tapasztalatra, kezdők és haladók egyaránt csatlakozhatnank, az edző úgy dolgozta ki az edzések menetét, hogy midnenki megtalálja benne a kihívást és kellemesen elfáradjva lépjen ki a teremből.

Ha szeretnél csatlakozni, nem kell mást tenned, mint időben megjelenni edzésre készen. Ha van otthon bokszkesztyűd, hozd magaddal, ha nincs, akkor sincs semmi gond, a recepciónál van lehetőség bérlésre.

Mivel a boksz is fokozott igénybevételt jelent, ezért fontos, hogy a szervezet megkapja, amire a jó teljesítmény eléréséhez szükgsége van, így érdemes az edzés előtt megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot magadhoz venni étel vagy ital formájában. Amennyiben nincs ötleted mi lehetne a megfelelő számodra, a teremben ebben is segítünk.

 

Edzés időpontokról szóló információt az Órarend menüpont alatt találsz.

 

További Edzések

Gyerekeknek szóló edzések

Wrestling

Személyi edzés

Box (ökölvívás)

MMA

Női Box

Brazil Jiu-Jitsu

Thai Box (Muay Thai)

Savate

Légiós edzés (funkc. edzés)