Edzések

Kick-box

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnének elsajátítani egy modern harcművészetet, miközben kellemesen elfáradnak az edzések során.

Mit kell tudni az edzésről?

A kick-box az 1970-es évek derekán alakult ki, vagyis egy kifejezetten modern küzdősportról beszélünk. Az alapítói kifejezetten azért fejlesztették ki több harcművészet és küzdősport mozgásanyagát ötvözve, hogy egy kifejezetten verseny-centrikus küzdősportot hozzanak létre, amelynek több szabályrendszere is létezik.

A kick-box ötvözi a thai boksz, a karate, kung-fu, taekwondo es a tradicionális boksz elemeket. Nem tagadja a tradicionális alapokat, de magát modern küzdősportként tartja számon.

Az edzéseken megtanulhatjátok a kick-box alapjait, a különböző technikákat, a rúgásokat, ütéseket. Elsajátíthatjátok a praktikákat, amelyek a sikeres küzdelemhez szükségesek, illetve folyamatosan fejleszhetitek a technikátokat.

Az első edzésre való csatlakozáshoz nincs szükség különleges felszerelésre, viszont a későbbiekre vonatkozóan érdemes az edzővel megbeszélni, hogy milyen védőfelszerelés beszerzése ajánlott, hogy az edzéseken is elkerüljétek a sérüléseket.

A test megfelelő teljesítménye érdekében fontos a szervezet megfelelő táplálása, így érdemes az edzés előtt megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot magadhoz venni étel vagy ital formájában. Amennyiben nincs ötleted mi lehetne a megfelelő számodra, a teremben ebben is segítünk.

 

Edzés időpontokról szóló információt az Órarend menüpont alatt találsz.

 

További Edzések

Személyi edzés

Box (ökölvívás)

BEAST tréning (funkcionális edzés)

MMA

Női Box

Amazon tréning (funkcionális edzés)

Brazil Jiu-Jitsu

Thai Box (Muay Thai)

Kick-box

Savate

Légiós edzés (funkc. edzés)