Egyéb

Kick-box

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnének elsajátítani egy modern harcművészetet, miközben kellemesen elfáradnak az edzések során.

Mit kell tudni az edzésről?

A kick-box az 1970-es évek derekán alakult ki, vagyis egy kifejezetten modern küzdősportról beszélünk. Az alapítói kifejezetten azért fejlesztették ki több harcművészet és küzdősport mozgásanyagát ötvözve, hogy egy kifejezetten verseny-centrikus küzdősportot hozzanak létre, amelynek több szabályrendszere is létezik.

A kick-box ötvözi a thai boksz, a karate, kung-fu, taekwondo es a tradicionális boksz elemeket. Nem tagadja a tradicionális alapokat, de magát modern küzdősportként tartja számon.

Az edzéseken megtanulhatjátok a kick-box alapjait, a különböző technikákat, a rúgásokat, ütéseket. Elsajátíthatjátok a praktikákat, amelyek a sikeres küzdelemhez szükségesek, illetve folyamatosan fejleszhetitek a technikátokat.

Az első edzésre való csatlakozáshoz nincs szükség különleges felszerelésre, viszont a későbbiekre vonatkozóan érdemes az edzővel megbeszélni, hogy milyen védőfelszerelés beszerzése ajánlott, hogy az edzéseken is elkerüljétek a sérüléseket.

A test megfelelő teljesítménye érdekében fontos a szervezet megfelelő táplálása, így érdemes az edzés előtt megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot magadhoz venni étel vagy ital formájában. Amennyiben nincs ötleted mi lehetne a megfelelő számodra, a teremben ebben is segítünk.

 

Edzés időpontokról szóló információt az Órarend menüpont alatt találsz.

 

További Tartalmak