Edző

Glázer József

“12 éves koromban kezdtem el sportolni, ezen belül is a birkózás lett az életem része, a sporthoz való kötődésem a mai napig tart.

Korosztályos válogatottként IBV 4. illetve Ifjúsági Európa-bajnokság 4. helyezést értem el, utánpótlás korosztályban háromszoros magyar bajnok voltam szabad és kötött fogásban is.
Felnőtt korosztályos pályafutásom során 100kg-ban valamint 130kg-ban voltam magyar bajnok szabad és kötött fogásban. Nemzetközi színtéren 1995-ben Európa-bajnoki 6. helyezést értem el 100kg-ban.

Sporttudományi tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen kezdtem, ahol birkózó szakedző diplomát szereztem. Illetve ezen kívül az ELTE testnevelő tanár és egészségfejlesztő tanár mesterképzés szakán végeztem.

Volt válogatott sportolóként és jelenleg tevékenykedő edzőként, testnevelő tanárként is rendkívűl fontosnak tartom a test és a lélek harmonikus összhangját, amit meg kell jeleníteni a testkultúra fejlesztésében is. Edzéseim jellemzője, hogy mindenkiből – önmagához képest – megpróbálom kihozni az adott napi maximumot, segítek eljutni a komfortzónájuk határáig. Mindezt úgy, hogy minden edzés megfelelő fejlesztő hatással bírjon, szem előtt tartva a hosszútávú egészségmegőrzést.”

További edzőink