Edzések

Brazil Jiu-Jitsu

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretik a földharcot, szeretnének olyan küzdősportot választani, amely kerüli az ütő és rúgó technikákat.

Mit kell tudni az edzésről?

A brazil jiu-jitsu harcművészet és küzdősport is egyaránt, amely a földharcra és a bírkózásra fókuszál. Több más földharcot preferáló küzdősporthoz hasonlóan azon az elven alapszik, hogy a földharc során nem elsődleges szempont az ellenfelek méretbeli különbsége, hiszen a különböző ízületfeszítéseknek és fojtásoknak köszönhetően egy kisebb termetű ember is felül tud kerekedni ellenfelén. Alapoz továbbá arra, hogy egy pár mozdulattal a küzdelem a földre vihető.

Az edzések során számtalan ilyen célt szolgáló manővert sajátíthattok el, amely a domináns helyzet elérését szolgálja, hogy az ellenfelet egy befejező technika alkalmazására alkalmas helyzetbe kergessük. Természetesen a védekezést szolgáló fogások is az edzések részét képezik.

Az edzéshez való csatlakozásért nem kell mást tenned, mint átöltözve megjelenni az edzés előtt pár perccel.

Csakúgy, mint a többi küzdősport, a brazil jiu-jitsu is megterheli a szervezetet, hiszen komoly állóképességet és erőnlétet igényel, vagyis a testetek folyamatos és megfelelő táplálása nagyon fontos. Érdemes az edzés előtt megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot magadhoz venni étel vagy ital formájában. Amennyiben nincs ötleted mi lehetne a megfelelő számodra, a teremben ebben is segítünk.

Edzések gyerekeknek is!

A Beast Arenában gyerekek számára is elérhetőek a brazil jiu-jitsu edzések, ahol a földharcok alapjait, a mozgáskoordinációs elemeket sajátítják el a gyerekek, a saját életkoruknak megfelelő gyakorlatokon keresztül, hogy ne csak technikailag fejlődjenek, de élményként éljék meg az edzéseket ők is. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek a nekik megfelelő formában sajátítsák el az brazil jiu-jitsu elemeit és megfelelő alapokról tudjanak fejlődni.

 

Edzés időpontokról szóló információt az Órarend menüpont alatt találsz.

 

További Edzések

Rehab+ training

Wrestling

Core training

Személyi edzés

Box (ökölvívás)

MMA

Női Box

Brazil Jiu-Jitsu

Thai Box (Muay Thai)

Savate

Légiós edzés (funkc. edzés)