Edzések

Box (ökölvívás)

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnék egy közdősporton keresztül teljesen átmozgatni magukat, elsajátítani a boksz alapjait, vagy akár kipróbálni ezt az edzésformát.

Mit kell tudni az edzésről?

Bokszedzéseinken minden korosztály és különböző boksz tapasztalattal rendelkezők is tudnak egyszerre edzeni – legyenek kezdők vagy már tapasztaltabbak. Edzőink úgy alakították ki az edzések menetét, hogy az mindenki számára teljesíthető legyen, de mégis mindenki megtalálja benne a kihívást. Van lehetőség küzdelemre is, illetve tisztán zsákos edzésre is – természetesen a felkészültségi szintnek megfelelően, az edzővel való egyeztetés alapján.

Az edzésekre való csatlakozáshoz nem kell előképzettség és nem kell mást tenned, mint időben megjelenni edzésre készen. Ha van otthon bokszkesztyűd, hozd magaddal, ha nincs, akkor sincs semmi gond, a recepciónál van lehetőség bérlésre.

Más küzdősportokhoz hasonlóan, a boksz is fokozott igénybevételt jelent, ezért fontos, hogy a szervezet megkapja, amire a jó teljesítmény eléréséhez szükgsége van, így érdemes az edzés előtt megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot magadhoz venni étel vagy ital formájában. Amennyiben nincs ötleted mi lehetne a megfelelő számodra, a teremben ebben is segítünk.

 

Edzés időpontokról szóló információt az Órarend menüpont alatt találsz.

 

 

 

További Edzések

Gyerekeknek szóló edzések

Wrestling

Személyi edzés

Box (ökölvívás)

MMA

Női Box

Brazil Jiu-Jitsu

Thai Box (Muay Thai)

Savate

Légiós edzés (funkc. edzés)