Edzések

Barbár tréning (funkcionális edzés)

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnek elfáradni az edzésen, ki mernek lépni a komfortzónájukból, és szeretnének fejlődni.

Mit kell tudni az edzésről?

A barbár tréning egy erő-állóképesség fejlesztő edzés, ahol a teljes testet átmozhatjuk, funkcionális köredzés jelleggel.

Az edzés eredetileg a küzdősportokat űző sportolóknak fejlesztettük ki, de az edzéstípus alapjai már évtizedekkel ezelőtt megszülettek és számtalan sportág részét képezik. A barbár tréning hamar népszerűvé vált szélesebb körben, hiszen itt mindenki magának állíthatja be a terhelési szintet azzal, hogy milyen intenzitással végzi a gyakorlatokat.

Nagyon fontos, hogy bár az edzőink fokozottan figyelnek arra, hogy minden résztvevő helyesen végezze a gyakorlatokat, kezdő barbárok esetében ragaszkodunk ahhoz, hogy részt vegyenek náhány kezdőknek szánt edzésen, ahol megtanulják a gyakorlatok helyes kivitelezését kiemelt figyelem mellett, felkészítve a testüket arra a terhelési szintre, amit a barbár tréningek nyújtanak.

Az köredzés jelleget az adja, hogy az edzésen adott feladatokat kell végezni felváltva, rövid intenziv szakaszokban, kis pihenőkkel megszakítva. A feladatok változatosak, tartalmaznak saját testsúlyos, súlyzós, TRX-en vagy kettlebell segítségével végzett gyakorlatokat, de nem maradhatnak el az olyan kellékek sem, mint a gumiabroncs, a kalapács vagy a kötél.

A fokozott intenzitás miatt fontos, hogy a test megkapja, amire a jó teljesítmény eléréséhez szükgsége van, így érdemes az edzés előtt megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot magadhoz venni étel vagy ital formájában. Amennyiben nincs ötleted mi lehetne a megfelelő számodra, a teremben ebben is segítünk.

 

Edzés időpontokról szóló információt az Órarend menüpont alatt találsz.

Az edzések 16 éves kortól látogathatóak!!!

Az edzések 90 percesek!

 

Egy kis ízeltő a tréningből:

További Edzések

Személyi edzés

Box (ökölvívás)

Barbár tréning (funkcionális edzés)

MMA

Női Box

Amazon tréning (funkcionális edzés)

Brazil Jiu-Jitsu

Thai Box (Muay Thai)

Kick-box

Savate

Kettlebell/clubbell (funkc. edzés)