Edzések

BEAST training (funkcionális edzés)

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnek elfáradni az edzésen, ki mernek lépni a komfortzónájukból, és szeretnének fejlődni.

Mit kell tudni az edzésről?

A BEAST tréning egy erő-állóképesség fejlesztő edzés, ahol a teljes testet átmozhatjuk, funkcionális köredzés jelleggel.

A Beast funkcionális edzést eredetileg a küzdősportokat űző sportolóknak fejlesztettük ki. Az edzéstípus alapjai már évtizedekkel ezelőtt megszülettek és számtalan sportág részét képezik. A Beast tréning hamar népszerűvé vált szélesebb körben, hiszen itt mindenki magának állíthatja be a terhelési szintet azzal, hogy milyen súllyal, milyen intenzitással végzi a gyakorlatokat.

Nagyon fontos, hogy bár az edzőink fokozottan figyelnek arra, hogy minden résztvevő helyesen végezze a gyakorlatokat, kezdők esetében ajánlott részt venni náhány kifejezetten nekik szánt edzésen. Itt megtanulhatják a gyakorlatok helyes kivitelezését kiemelt figyelem mellett. Ezzel felkészítik a testüket arra a terhelési szintre, amit a Beast tréningek nyújtanak.

Az köredzés jelleget az adja, hogy az edzésen adott feladatokat kell végezni felváltva, rövid intenziv szakaszokban, kis pihenőkkel megszakítva. A feladatok változatosak: tartalmaznak saját testsúlyos, súlyzós, TRX-en vagy kettlebell segítségével végzett gyakorlatokat, de nem maradhatnak el az olyan kellékek sem, mint a gumiabroncs, a kalapács vagy a kötél.

A Beast trainingeknek számos variációja élérhető nálunk, hogy mindenki megtalálja a magának valót:

* Beast First Taste (alapozó)

Kifejezetten kezdőknek vagy olyanoknak szóló Beast training, akik már régen edzettek, de szeretnének visszatérni a mozgás világába. Itt megtanulhatod a funkcionális köredzés alapjait, belekóstolhatsz a Beast edzések világába, megismerkedsz az edzés felépítésével és az alapgyakorlatokkal.
Időpontok: kedd 16:30, péntek 17:00

* Beast Classic

A Beast edzések klasszikus, jól megszokott elemeit vonultatja fel a másfél órás edzések során. Köredzés jelleggel, összetett gyakorlatokon keresztül fejleszti az erő-állóképességet súlyzó, TRX, saját testsúlyos gyakorlatok, illetve különböző eszközök használatával.
Időpontok: hétfő 17:30, 19:00*; kedd 17:30, 19:00; szerda 17:30, 19:00*; csütörtök 17:30, 19:00; péntek 18:00*, szombat 9:00

* = haladó edzés

!!! Ha formában vagy, egyébként is sportolsz, ismered a gyakorlatokat, akkor csatlakozhatsz ezekhez az edzésekhez, de amennyiben kedző vagy, akkor a First Taste edzést ajánljuk.
A hétfő 19:00, szerda 19:00, péntek 18:00 órai időpontok haladó edzések, ahova azokat várjuk, akik ismerik a gyakorlatokat és igazán el szeretnének fáradni az edzésen.
A többi időpontra pedig jöhet bárki, aki már bizonyos képzettséggel rendelkezik a funkcionális edzések világában.

* Beast Pure

A Beast Pure a köredzések világában marad, de ezen belül a természetes, velünk született és egész életünk során fejlődő mozgásformákra épülnek a gyakorlatok. Ennek megfelelően saját súlyos és a természetes mozgásokat felvonultató gyakorlatokra fókuszál, jelentősen fejleszti a mozgáskoordinációt. Tartalmaz futásokat, kúszásokat, mászásokat, saját súlyos gyakorlatokat. Bizonyos gyakorlatok esetében a terhelést eszközökkel lehet fokozni, de ilyenkor is a természeteses mozgások maradnak a középpontban.
Időpontok: hétfő 7:00

 * Beast Power

A Beast Power esetében a max erő fejlesztése a cél, méghozzá olyan gyakorlatokon keresztül, amelyek célzottan egy-egy izomcsoportra fókuszálnak. Jellemzően súlyzós, rúddal és/vagy keretben végzett gyakorlatok teszik ki az edzés fő részét, de ugyanúgy köredzés jelleggel.
Időpontok: péntek 7:00

* Beast Amazon

Funckionális köredzés kifejezetten nőknek, amely a Beast  edzések klasszikus elemeit használja. A reperotárban megtaláljátok az összetett gyakorlatokat, súlyzós, TRX, saját testsúlyos gyakorlatokat, illetve más különböző eszközök használatával is megismerkedhettek. A Beast Amazon edzéseken nagyobb figyelmet fordítunk azokra a testrészekre, amelyek a nők számára fontosak (popsi, láb, stb.) – részletesebb leírás itt.
Időpontok: átmenetileg szünetel

A fokozott intenzitás miatt fontos, hogy a test megkapja, amire a jó teljesítmény eléréséhez szüksége van, így érdemes az edzés előtt megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot magadhoz venni étel vagy ital formájában. Amennyiben nincs ötleted mi lehetne a megfelelő számodra, a teremben ebben is segítünk.

 

Edzés időpontokról szóló információt az Órarend menüpont alatt találsz.

Az edzések 16 éves kortól látogathatóak!!!

A Classic, Pure, Power, Core, Amazon edzések 90 percesek, a First Taste (alapozó) edzések pedig 60 percesek!

 

 

További Edzések

Gyerekeknek szóló edzések

Wrestling

Személyi edzés

Box (ökölvívás)

MMA

Női Box

Brazil Jiu-Jitsu

Thai Box (Muay Thai)

Savate

Légiós edzés (funkc. edzés)