Edzések

BEAST tréning (funkcionális edzés)

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnek elfáradni az edzésen, ki mernek lépni a komfortzónájukból, és szeretnének fejlődni.

Mit kell tudni az edzésről?

A BEAST tréning egy erő-állóképesség fejlesztő edzés, ahol a teljes testet átmozhatjuk, funkcionális köredzés jelleggel.

Az edzés eredetileg a küzdősportokat űző sportolóknak fejlesztettük ki, de az edzéstípus alapjai már évtizedekkel ezelőtt megszülettek és számtalan sportág részét képezik. A Beast tréning hamar népszerűvé vált szélesebb körben, hiszen itt mindenki magának állíthatja be a terhelési szintet azzal, hogy milyen intenzitással végzi a gyakorlatokat.

Nagyon fontos, hogy bár az edzőink fokozottan figyelnek arra, hogy minden résztvevő helyesen végezze a gyakorlatokat, kezdő barbárok esetében ajánlott részt venni náhány kezdőknek szánt edzésen, ahol megtanulják a gyakorlatok helyes kivitelezését kiemelt figyelem mellett, felkészítve a testüket arra a terhelési szintre, amit a Beast tréningek nyújtanak.

Az köredzés jelleget az adja, hogy az edzésen adott feladatokat kell végezni felváltva, rövid intenziv szakaszokban, kis pihenőkkel megszakítva. A feladatok változatosak, tartalmaznak saját testsúlyos, súlyzós, TRX-en vagy kettlebell segítségével végzett gyakorlatokat, de nem maradhatnak el az olyan kellékek sem, mint a gumiabroncs, a kalapács vagy a kötél.

A fokozott intenzitás miatt fontos, hogy a test megkapja, amire a jó teljesítmény eléréséhez szüksége van, így érdemes az edzés előtt megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot magadhoz venni étel vagy ital formájában. Amennyiben nincs ötleted mi lehetne a megfelelő számodra, a teremben ebben is segítünk.

 

Edzés időpontokról szóló információt az Órarend menüpont alatt találsz.

Az edzések 16 éves kortól látogathatóak!!!

Az edzések 90 percesek!

 

 

További Edzések

Wrestling

Core training

Személyi edzés

Box (ökölvívás)

MMA

Női Box

Brazil Jiu-Jitsu

Thai Box (Muay Thai)

Savate

Légiós edzés (funkc. edzés)